sâmbătă, 21 august 2010

Drumul bicicletei 3

Joi, ~ 12 biciclisti s-au adunat din nou in dreptul complexului Favorit din Drumul Taberei. La ora 20:25 am ajuns acolo si deja era cativa veniti. In ciuda faptului ca era un meci asteptat de multi pe stadionul Ghencea, si in ciuda aglomeratiei, prietenii bicicletei din cartier, si nu numai s-au adunat pentru a se plimba impreuna. La noua fara un sfert am pornit la plimbare pe Drumul Taberei indreptandu-ne catre Moghioros pe langa cardul de masini. De data aceasta s-a mers ceva mai repede decat la celelalte doua editii, poate si datorita faptului ca unii nu prea sunt invatati sa mearga in grup, lucru care speram ca il va invata fiecare in timp. Din pacate acest lucru a facut ca trei biciclisti sa se piarda cand am facut dreapta pe V. Ialomitei. Drumul nostru a continuat pe Valea Oltului si apoi pe Timisoara. In dreptul Plaza Mihai ni s-a alaturat din nou, si am continuat impreuna pana la Razoare unde ne-am intors pe Drumul Taberei pana la Favorit. Din pacate inca nu am primit fotografiile de la Mihai, care din cate am inteles ne-a si filmat chiar.

La final, conform traditie cativa am mers la bere, unde ne-am intalnit si cu Bogdan si Helmuth, care cu toate ca s-au pierdut de noi au decis sa ne astepte la bere.

Data viitoare vom incerca un traseu un pic mai lung prin cartier, si vom incerca sa mergem mai grupati pentru a evita sa ne imprastiem.

Va asteptam si pe voi joia viitoare, pe 26 august, la ultima editie din luna august. la ora 20:30 in dreptul complexului Favorit.


Galeria fotografiilor - multumim Mihai pentru fotografii, au iesit foarte bine!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Următoarea întâlnire:

Kilometrul Verde
30-06-2012
Ora va fi anuntata din timp util




Postări populare

Facebook

Mergi pe Drumul Bicicletei

Mergi pe Drumul Bicicletei
Un produs Blogger.

ZeList