vineri, 3 septembrie 2010

Drumul bicicletei 5

Aseara ne-am strans din nou la Favorit. Unii cei drept au mai intarziat, altii s-au plictisit si au plecat. In final am pornit la plimbare 13 oameni, iar la AFI ni s-au mai alaturat inca 2. In total 15 oameni au transformat aceasta editie in cea mai numeroasa.

Astfel cei 13 baieti si 2 fete au pedalat ~ 12 kilometri in pas de plimbare prin cartierul Drumul Taberei pe traseul de mai jos:




Traseu de bicicleta 672979 - powered by Bikemap 


Au venit persoana din Militari, Balta alba, Titan, Iancului. Astfel cu toate ca acest proiect a inceput ca o plimbare a celor din cartier se pare ca atrage oameni pasionati de biciclete din tot orasul.

La final am mers la terasa si am baut fiecare cate ceva, povestind despre biciclete, proiecte de viitor, etc.

Stand de vorba cu cei veniti din cartiere am inteles ca si ei isi doresc o plimbare in cartier, considera ca este mai greu de initiat o astfel de... "miscare". Asa ca ma gandeam sa facem in asa fel incat "Drumul bicicletei" sa treaca incet prin tot orasul. In fiecare saptamana in alt cartier. Pe de o parte fiecare are ocazia sa exploreze o alta zona a orasului, alaturi de oameni care cunosc mai bine acea zona, si pe de alta parte ajutam fiecare cartier sa dezvolte un drum propriu prin cartier. Eventual ma gandesc chiar la crearea unei pagini proprii de facebook, care sa fie punctul comun in organizarea acestor iesiri. Astept cat mai mult feed-back din partea voastra pe aceasta tema! Aici prin comentarii, sau pe facebook, sau unde vreti voi. 


In alta ordine de idei, pana ne hotaram ce si cum, si unde ne va purta mai departe acest drum al bicicletei, sper sa ne revedem din nou joia viitoare, la aceeasi ora si in acelasi loc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Următoarea întâlnire:

Kilometrul Verde
30-06-2012
Ora va fi anuntata din timp util




Postări populare

Facebook

Mergi pe Drumul Bicicletei

Mergi pe Drumul Bicicletei
Un produs Blogger.

ZeList