duminică, 12 septembrie 2010

Drumul bicicletei 6 (Drumul Taberei - Militari)

A sasea editie a "Drumului bicicletei", sau prima editie in noul format, a imbinat plimbarea prin cartierul Drumul Taberei, cu drumul catre noi cartiere, in cazul de fata Militari.

A fost cea mai numeroara editie de pana acum, la start numarand ~ 18 persoane, pritnre care si doua domnisoare.






Bike route 683452 - powered by Bikemap 


Am pornit din acelasi loc ca si pana acum, complexul Favorit din cartierul Drumul Taberei. Pe drum cred ca ni s-au mai alaturat cateva persoane, dar s-au si retras unele. Astfel ne-am urmata traseul pana am ajuns in campusul Politehnicii.

Dupa ce am stat la palavre despre biciclete, si am testat fiecare si alte biciclete, am decis sa mergem ca deobicei la o terasa sa bem o bere, dar se din pacate cineva a facut o pana, si uite asa am stat toti in jurul sau incercand sa vedem cum il putem ajuta. Din pacate nu a tinut prea mult petecul aplicat, probabil si datorita faptului ca spita si-a gasit repede loc sa intre in alta parte. Ajunsi la Favorit, unii au decis sa se intoarca la Orizont sa manance o shaorma, si cum "La baba" se inchisese am mers dupa ei. Apoi am ajuns toti la terasa Poison tot de la Favorit, unde am baut o bere calda si am mai stat de povesti pana aproape de ora 12.

Din pacate inca nu am primit nici o fotografie de la aceasta editie inca.

Ma gandeam ca traseul urmatoarei editii sa fie prin Militari si un pic Crangasi, eventual pana la piata. Astept propuneri in acest sens. Eventual poate cineva din Militari face un traseu frumos pe Bikemap. Traseul ar trebui sa aiba ~ 10-15 km, sa inceapa dintr-un loc cat mai cunoscut (o sugestie ar fi gura de metrou de la Politehnica), si eventual o terasa la final unde sa putem bea o berica (idel ar fi sa aiba si rastel de biciclete).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Următoarea întâlnire:

Kilometrul Verde
30-06-2012
Ora va fi anuntata din timp util




Postări populare

Facebook

Mergi pe Drumul Bicicletei

Mergi pe Drumul Bicicletei
Un produs Blogger.

ZeList