duminică, 19 septembrie 2010

Drumul bicicletei 7 (Militari - Crangasi)

Traseul celei de a saptea editii a fost realizat de Ionut, care a gandit un traseu frumos, ceva mai lung decat deobicei, dar plin de zone interesante si frumoase.

La 20:00 trebuia sa ma intalnesc cu cei din Drumul Taberei la Favorit, unde au venit doar trei oameni, si dupa ceva timp ni s-a alaturat si Adrian, care venea tocmai din Berceni. Am pornit impreuna spre locul de intalnire, Cora Militari. Acolo ne-am intalnit cu ceilalti participanti, si dupa ce am stat un pic de vorba si am facut cateva fotografii am pornit la drum spre Politehnica.

Ne-am adunat la start ~ 28 de biciclisti din Militari, Drumul Taberei, Crangasi, Berceni, Iancului, si probabil alte zone ale capitalei.

Pe la 20:45 am pornit la drum, am iesit la Politehnica unde ne-am chinuit un pic sa facem stanga printre masini, apoi am coborat in viteza panta spre Grozavesti. Am traversat Dambovita, si regia si am iesit chiar in Crangasi, unde am intrat in parcul Crangasi, si ne-am indreptat catre Lacul Morii. Am dat un ocol pe lacul Morii pana am ajuns pe insula, unde ne-am oprit in bezna, sa ne odihnim un pic si sa stam de vorba. Unii chiar au mancat cate o shaorma procurata de undeva din drum. Apoi am iesit prin Rosu inapoi in cartierul Militari. Dupa ce ne-am plimbat un pic prin Militari Ionut a vrut sa dea o raita si prin Drumul Taberei (se pare ca ii place cartierul :D), iar in final dupa ce am incercat mai multe terase, am iesit in final inapoi la Cora Militari, unde veseli nevoie mare ne-am asezat la terasa sa bem o berica, si sa mai vorbim despre alte bicicleli.

Tot aici am stabilit si urmatoarea zona prin care urma sa treaca Drumul bicicletei. La indemnul mai multor participanti am stabilit ca vom merge prin Tineretului si Berceni. Traseul urmand sa fie stabilit de Adrian, care de alfel sta in zona respectiva.

Apoi, "impinsi" de agentii de securitate Cora, a trebuit sa plecam in jurul orei 23:15, unii indreptandu-se catre case, iar altii catre shaorme :))




Andrei a realizat un montaj la aceasta editie, pentru care ii multumim. Il puteti vedea mai jos!




Va astept joia viitoare in Berceni!

Binenteles ca trebuia o iesire si in weekend, asa ca am mers la Cube Days, unde m-am intalnit cu o parte din cei ce au participat si la diferite editii ale Drumului bicicletei.

2 comentarii:

cbpo spunea...

Da. Erau bicicliști și din Colentina.
Așa cum v-am promis, o să fac un traseu și pentru populara zonă Colentina-Tei-Andronache.

Unknown spunea...

Asteptam cu interes un traseu si pentru zona respectiva, si poate mergem chiar joia viitoare ;)

Trimiteți un comentariu

Următoarea întâlnire:

Kilometrul Verde
30-06-2012
Ora va fi anuntata din timp util




Postări populare

Facebook

Mergi pe Drumul Bicicletei

Mergi pe Drumul Bicicletei
Un produs Blogger.

ZeList