miercuri, 29 septembrie 2010

Drumul bicicletei 8

A opta editie s-a desfasurat in cartierele Tineretului si Berceni. Ne-am intalnit in Parcul Vacaresti ~ 28 de biciclisti, am facut un ocol pe cheiul Dambovitei, pe la Timpuri Noi, iar apoi am traversat parcurile Tineretului si Carol. Din pacate din motive pe care nu le-am inteles prea bine aceasta editie a fost una cu multe opriri prea lungi, chiar daca traseul a fost frumos. Am observat ca unii dintre voi se cam plictisisera pe final, si vom incerca sa mergem cat mai cursiv la editiile viitoare.

Dupa ce am iesit din Parcul Carol, am trecut pe langa autogara Filaret, am iesit pe Viilor, Oltenitei si am ajuns in Berceni. In final ne-am oprit la bere la o terasa din cartierul Berceni.

La Drumul bicicletei venim sa ne plimbam cu bicicletele, nu sa ne rezolvam alte probleme, nu este nimeni tras la raspundere daca nu vine, dar daca va hotarati sa veniti la acest eveniment avem pretentia sa pedalati alaturi de noi. Daca apare o problema, sau aveti alte treburi de rezolvat nu este nici un fel de problemadaca nu veniti sau nu reusiti sa ajungeti pana la sfarsitul plimbarii, in schimb incercati sa intelegeti ca ceilalti au venit sa se plimbe cu bicicletele.

Adrian a ales un traseu foarte frumos, care a vizat 3 parcuri si cateva intersectii mari. Ii multumim pentru implicare si pentru traseul ales, si il asteptam in continuare alaturi de noi si la alte edtii.

Joia urmatoare la invitatia lui Gabriel ne vom indrepta spre cartierul Colentina, unde el ne-a pregatit un traseu.

2 comentarii:

florin spunea...

bravo Radule, imi place ce ai facut aici.

Unknown spunea...

Mersi mult!

Trimiteți un comentariu

Următoarea întâlnire:

Kilometrul Verde
30-06-2012
Ora va fi anuntata din timp util




Postări populare

Facebook

Mergi pe Drumul Bicicletei

Mergi pe Drumul Bicicletei
Un produs Blogger.

ZeList