luni, 6 septembrie 2010

O apucam pe un alt drum

Dupa ultima intalnire, precum si in urma ultimelor discutii avute atat on-line cat si in realitate, am decis ca "Drumul bicicletei" trebuie sa isi urmeze propriul curs si sa se desparta intr-o oarecare masura de locul de unde a pornit, respectiv pagina de facebook a cartierului Drumul Taberei.

Drumul bicicletei a inceput initial ca un proiect ce dorea sa scoata la plimbare biciclistii din cartierul Drumul Taberei. Acum ne dorim sa continuam aceste iesiri si in alte cartiere din Bucuresti, si din cand in cand si in afara orasului.

Drumul bicicletei reprezinta dorinta de a iesi la plimbare alaturi de alte persoane ce impart aceasi pasiune.

Astfel incepand de astazi am creat propria pagina de Facebook, ce se numeste binenteles tot Drumul Bicicletei. Prin intermediul acestei pagini, cat si prin intermediul acestui blog vom continua sa comunicam traseul pe care o va apuca in continuare drumul bicicletelor noastre.

Drumul va fi construit (influentat) de toti cei ce vor dori sa participe la viitoarele editii, precum si prin comentariile, discutiile, argumentele aduse.




Drumul bicicletei este drumul comun al unei comunitati de biciclisti. 

2 comentarii:

Anonim spunea...

salut. am fost o singura data la aceasta plimbare si mi-a placut foarte mult. am o propunere legata de traseul pe care vom merge astazi: ar fi bine de evitat sa mergem pe uverturii pentru ca este foarte aglomerat si plus de asta va fi destul de dificil sa facem dreapta de pa iuliu maniu pe virtutii si apoi stanga pe uverturii...poate doar pe la trecerea de pietoni. o varianta mai buna ar fi dreapta de pe iuliu maniu pe dezdrobirii si de acolo stanga spre apusulul.
multumesc.

Unknown spunea...

Ma bucur sa aud ca ti-a placut. Imi pare rau ca nu ne-ai spus mai devreme ideea asta. Nu prea imi place sa schimb traseul in ultima zi, pentru ca se mai intampla sa se alature oameni pe traseu stiind ca trecem pe acolo, dar discutam inainte de plecare. Legat de trafic, nu stiu cum e la ora aia pe acolo (probabil vom ajunge dupa ora 21:00), dar unul dintre scopurile acestei plimbari este si sa invatam sa ne incadram in trafic. Referitor la intersectii nu cred ca am inteles prea bine... dupa I. Maniu noi facem dreapta pe Apusului, iar acolo nu prea avem de ce sa avem probleme ca nu taiem intersectie. Mai dificil va fi sa facem stanga dupa Moinesti pe I. Mani si din Virtutii I. Maniu. Practic astea sunt intersectiile care le vad eu ca fiind mai complicate. Oricum discutam diseara, vedem ce zic si restul si hotaram impreuna pe unde o luam.

Trimiteți un comentariu

Următoarea întâlnire:

Kilometrul Verde
30-06-2012
Ora va fi anuntata din timp util




Postări populare

Facebook

Mergi pe Drumul Bicicletei

Mergi pe Drumul Bicicletei
Un produs Blogger.

ZeList