joi, 27 octombrie 2011

Polițiști pe biciclete

Am urmărit încă de la început activitatea OPTAR (Organizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România), și am observat cum demersurile lor pe lângă diferitele autorități publice din București s-a lovit de birocrație.

Acum OPTAR vine cu o nouă propunere: "Bucureștenii vor polițiști pe biciclete!", menită a-i aduce pe cei ce pot lua măsuri în mijlocul "acțiunii".






Pentru a vă alătura acestei campanii vă puteți înscrie în grupul de inițiativă creat pe facebook: Bucureștenii vor polițiști pe biciclete!

1 comentarii:

Bicycle Rescue Team spunea...

Salutare...Apreciem foarte mult eforturile pe care le faceti in promovarea mersului pe bicicleta tocmai de aceea am decis sa va postam pe blogul nostru banner-ul. Noi suntem la inceput de drum in incercarile noastre de a ajuta comunitatea ciclista din Romania, tocmai de aceea ne-ati putea ajuta daca ne-ati adauga in lista voastra cu bloguri favorite sau daca ne-ati putea intoarce favoarea cu banner-ul...Adresa noastra este http://bicycle-rescue.blogspot.com iar la descriere treceti Bicycle Rescue Team. Multumim anticipat, multa bafta in tot ceea ce faceti si speram sa ne vedem la una din intruniri...

Trimiteți un comentariu

Următoarea întâlnire:

Kilometrul Verde
30-06-2012
Ora va fi anuntata din timp util




Postări populare

Facebook

Mergi pe Drumul Bicicletei

Mergi pe Drumul Bicicletei
Un produs Blogger.

ZeList