duminică, 15 august 2010

Drumul bicicletei

Joi, 5 august, 6 biciclisti din cartierul Drumul Taberei, s-au intalnit la Favorit si s-au plimbat impreuna prin cartier in ideea de a arata ca exista biciclisti in acest cartier ce au nevoie de facilitati destinate acestei categorii.

S-au adunat la ora 20:30 la Drumul Taberei 24 (fostul complex Favorit) si dupa ce au inconjurat de doua ori "bucla" s-au oprit la o teresa din zona Favorit.
Aici au decis ca evenimentul trebuie repetat si in saptamanile ce vor urma, in speranta ca numarul participantilor la aceste plimbari va creste.


Joia urmatoare, pe 12 august, s-au strans din nou, in acelasi loc.

De data aceasta au avut si musafiri din alte cartiere. Numarul lor s-a dublat fata de prima intalnire ajungand la ~ 12 biciclisti. Traseul a fost un pic mai lng de aceasta data, finalul fiind tot la o terasa din zona Favorit.

Binenteles ca dorim sa continuam aceasta "traditie" si speram sa iesim in fiecare joi, atata timp cat vremea permite, si sper ca vom fi din ce in ce mai multi, pand cand cartierul Drumul Taberei va deveni un cartier "bike friendly".

Va asteptam si pe voi joia viitoare, pe 19 august, la ora 20:15, pe Drumul Taberei, in dreptul fostului complex Favorit sa va plimbati alaturi de noi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Următoarea întâlnire:

Kilometrul Verde
30-06-2012
Ora va fi anuntata din timp util




Postări populare

Facebook

Mergi pe Drumul Bicicletei

Mergi pe Drumul Bicicletei
Un produs Blogger.

ZeList