miercuri, 2 martie 2011

Cerere de ajutor

Daniel Vătală ne-a trimis următorul mesaj, cu scopul de a ajuta o colegă de pedală ce a suferit un accident:

Anunţ Prietenesc : >>> m-am decis să trec peste " ruşinea " lui Steluţa C. R. I, de a primi un ajutor de la prieteni şi m-am gîndit că un Mărţişor nu poate să-l refuze !!! De ce ??? Săptămîna trecută, Steluţa a suferit o operaţie grea, costisitoare şi dureroasă la un genunchi > ruptură ligamente rotulă.

A fost externată după cîteva ore de la reanimare > lipsă paturi !

Cum ??? Mergînd liniştită pe bicicletă, a fost atacată agresiv de un câine care a ieşit dintre doua maşini. S-a speriat, s-a dezechilibrat şi a căzut foarte rău . Bicicleta nu a păţit nimic. Problema este că : acum foloseşte o Orteză atelată închisă > cu chirie : 50 lei - săptămînă. Medicul a recomandat cel puţin 3-4 săptămîni. Una nouă este cam 300 lei ! Deci >>> cine se bagă la o donaţie, orice sumă este bine venită ???? ps: aş merge pe ideea că , chiria este mai bună > după consult , poate medicul îi recomandă alt tip de orteză


Orteza genunchi mobila Mueller HG 80 Hinged Knee
www.inamedicalsport.ro
Orteza de genunchi mobila Mueller cu atele metalice dispuse medial si lateral care ofera stabilitate articulatie

Dacă există printre voi persoane care vor sa o ajute pe Steluţa va rugăm să lăsaţi aici un comentariu, sau pe pagina noastră de facebook, sau să il contactaţi direct pe Daniel.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Următoarea întâlnire:

Kilometrul Verde
30-06-2012
Ora va fi anuntata din timp util




Postări populare

Facebook

Mergi pe Drumul Bicicletei

Mergi pe Drumul Bicicletei
Un produs Blogger.

ZeList