duminică, 20 martie 2011

Drumul Bicicletei 18 - dezmorțirea

În articolul anterior anunțam că Drumul Bicicletei reîncepe, și uite că a avut loc prima plimbare din acest an.

Am început să ne adunăm de la ora 13:00 în Piața Sfântu Gheorghe, unde cei care au venit au primite și stikere cu Drumul Bicicletei.
Merg pe Drumul Bicicletei
În ciuda norilor amenințători și a vântului, au venit ~ 44 de bicicliști la Drumul Bicicletei 18.
La ora 14:00 am pornit pe traseu. Am mers destul de grupați și organizat. Pe la Perla ne-a depășit un echipaj de Poliție dar care nu au părut deranjați de grupul de bicicliști ieșiți la plimbare. Am intrat în parcul Herăstrău unde ne-a, oprit sa facem o fotografie de grup chiar pe malul lacului.
Drumul Bicicletei 18 - fotografie de Lazăr Dinu
 
Apoi ne-am plimbat prin parcul Herăstrău care datorită vremii era destul de gol. Ne-am oprit în spatele pavilionului H, unde ne-am luat covrigi, sucuri, apă și bere și ne-am continuat plimbarea prin parc. Ne-am oprit să stăm de vorbă și să facem schimb de biciclete, apoi o parte s-au îndreptat către case în timp ce restul au pornit în ritm alert către o terasă din centrul vechi al Bucureștiului, unde am continuat petrecerea, am făcut planuri de viitor și ne-am cunoscut mai bine.

Lazăr Dinu a scris și el pe blogul său despre această ieșire, și îi mulțumim atât pentru susținere cât și pentru fotografiile deosebite.

Următoarea ieșire va avea loc sâmbăta viitoare cu ocazia Earth Hour. Detaliile vor fi anunțate în cursul săptămânii viitoare, cel mai probabil în cursul yilei de marți. La ieșirea de sâmbăta viitoare ne așteptăm să participe un număr impresionat de bicicliști.

2 comentarii:

ionut_d spunea...

Pe cand urmatoarea iesire?

Radu spunea...

Salut Ionut, urmatoarea iesire este sambata asta. In coltul din dreapta sus al blogului apar informatii pe scurt despre urmatoarea iesire. Deasemenea citeste ultimul articol in cazul in care vrei mai multe informatii.

Trimiteți un comentariu

Următoarea întâlnire:

Kilometrul Verde
30-06-2012
Ora va fi anuntata din timp util




Postări populare

Facebook

Mergi pe Drumul Bicicletei

Mergi pe Drumul Bicicletei
Un produs Blogger.

ZeList